Suwaki Kobe
Suwaki Kobe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 909 kalorii, 25g białka, oraz 76 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka cukru, mielonej wołowiny kobe, soli morskiej i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Suwaki wołowe Kobe z estragonem Aioli i karmelizowaną cebulą, Fahrenheit Kobe Żeberka Krótkie, oraz Kobe Sezam Steak Kabobs.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, aż prawie do palenia.
Dodać cebulę i wymieszać do herbu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, aż cebula są złote, o 30 protokół.
Zdjąć z ognia i dodać bourbon, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z drewnianą łyżką. Powrót do małego ognia, dodać masło i gotować, aż się stopi.
Dodaj cukier, sól i pieprz do smaku i gotuj, aż zostanie bardzo mało płynu.
Tymczasem zrób aioli: pulsuj wszystkie składniki w robocie kuchennym, aż do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Zrób suwaki: rozgrzej grill do średniej wysokości. Formuj wołowinę na dwanaście 4-uncji pasztecików, o grubości 1/2 cala. Wysmarować ruszt, dodać paszteciki i doprawić solą czosnkową, solą morską i pieprzem do smaku. Grill, aż rumiane i gotowane w połowie, 3 do 4 protokół. Flip, top z niektórych karmelizowanych cebuli i gotować 3 więcej minut dla średnich (lub do pożądanej doneness).
W międzyczasie posmaruj wnętrzności bułek masłem i tostuj na grillu, około 1 minuty.
Umyć wnętrzności wierzchołków bułki z około 1 łyżką aioli.
Umieścić hamburgery na dnie kok i przykryć szczytami. Nawlecz każdy klin wapna na szpikulec; przebijaj szpikulce przez suwaki.