Suszony chleb wiśniowo-migdałowy może być tylko chleb, którego szukasz. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ścinane migdały, cukier puder, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Suszone Ciasto Wiśniowo-Migdałowe, Suszone biszkopty wiśniowo-migdałowe, oraz Bułeczki Z Suszonymi Wiśniami Migdałowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce zalać wiśnie wrzącą wodą; odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czereśnie
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Drenaż.
3
Rozgrzać piekarnik do 163°. Spray 9x5-calowy bochenek patelni z pieczenia sprayu z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
4
W dużej misce, beat brązowy cukier i zmiękczone masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Ubić w jajkach i 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego, aż mieszanina będzie gładka. Mieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól, aż suche składniki zostaną zwilżone. Wymieszać migdały i wiśnie; mieszanina będzie gęsta. Łyżka do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Proszek Do Pieczenia
Brązowy Cukier
Czereśnie
Migdały
Masło
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Patelnia
5
Piec 60 do 70 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, a góra jest ciemnobrązowa. Schłodzić 10 minut na stojaku chłodzącym. Poluzuj boki bochenka z patelni; usuń z patelni i umieść górną stronę na stojaku chłodzącym. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Wykałaczki
Piekarnik
Patelnia
6
W małej misce, wymieszać składniki glazury, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Mżawka nad schłodzonym chlebem. Owinąć szczelnie; przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
8
Bochenek pokroić na 12 plastrów; każdy plasterek pokroić na pół.