Suszony Chleb Wiśniowo-Migdałowy

Suszony Chleb Wiśniowo-Migdałowy
Suszony chleb wiśniowo-migdałowy może być tylko chleb, którego szukasz. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ścinane migdały, cukier puder, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Suszone Ciasto Wiśniowo-Migdałowe, Suszone biszkopty wiśniowo-migdałowe, oraz Bułeczki Z Suszonymi Wiśniami Migdałowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce zalać wiśnie wrzącą wodą; odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Drenaż.
3
Rozgrzać piekarnik do 163°. Spray 9x5-calowy bochenek patelni z pieczenia sprayu z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce, beat brązowy cukier i zmiękczone masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Ubić w jajkach i 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego, aż mieszanina będzie gładka. Mieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól, aż suche składniki zostaną zwilżone. Wymieszać migdały i wiśnie; mieszanina będzie gęsta. Łyżka do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CzereśnieCzereśnie
MigdałyMigdały
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
5
Piec 60 do 70 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, a góra jest ciemnobrązowa. Schłodzić 10 minut na stojaku chłodzącym. Poluzuj boki bochenka z patelni; usuń z patelni i umieść górną stronę na stojaku chłodzącym. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
W małej misce, wymieszać składniki glazury, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Mżawka nad schłodzonym chlebem. Owinąć szczelnie; przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
8
Bochenek pokroić na 12 plastrów; każdy plasterek pokroić na pół.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn