Suszone żeberka stojące pieczone z szałwią Jus

Suszone żeberka stojące pieczone z szałwią Jus
Ten przepis służy 10 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 38 minut. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, pieczeń żeberka stojącego, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pieczenie Żeber Stojących, Pieczenie Żeber Stojących, oraz Pieczenie Żeber Stojących dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Usuń plastikowe opakowanie lub papier rzeźniczy z pieczenia.
3
Umieść stojące żeberko w pozycji pionowej na pół arkusza patelni wyposażonej w stojak. Regał jest niezbędny do drenażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prime RibPrime Rib
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Suche ręczniki połóż luźno na pieczeniu. Pomoże to odciągnąć wilgoć z mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Umieść w lodówce przy wilgotności około 50 do 60 procent i między 34 a 38 stopniami F. możesz zmierzyć oba za pomocą termometru w lodówce. Zmieniaj ręczniki codziennie przez 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Umieść 16-calowy Okrągły Azalea Terra cotta sadzarka do zimnego piekarnika. Odwróć sadzarkę, aby stała się pokrywką na kamieniu do pizzy lub dnie sadzarki. Piekarnik powinien być zimny, aby rozpocząć, aby uniknąć pęknięć w kawałkach terakoty. Obróć piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Wyjąć pieczeń z lodówki i natrzeć olejem rzepakowym. Pamiętaj, aby pocierać kości olejem, jak również. Gdy pieczeń jest całkowicie pokryta olejem przykryć pieczeń z koszerną solą, około pół łyżeczki na kość. Następnie natrzyj świeżo zmielonym pieprzem, aby pokryć powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
KościKości
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
8
Ułożyć pieczeń na szklanym naczyniu piekarniczym nieco mniejszym niż długość pieczenia. To złapie kapiele potrzebne do sosu. Na koniec umieść termometr sondy w środku pieczenia i ustaw na 118 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Umieść pieczeń i naczynie do pieczenia na kamieniu do pizzy, przykryj garnkiem z terakoty i wróć do piekarnika. Obróć piekarnik do 200 stopni F i piecz do osiągnięcia temperatury wewnętrznej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Wyjąć pieczeń i włączyć piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Zdejmij pokrywę z terakoty i odzyskaj ją za pomocą wytrzymałej folii. Pozostawić pieczeń do spoczynku, aż do osiągnięcia temperatury wewnętrznej 130 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
12
Umieść pieczeń z powrotem do rozgrzanego piekarnika 500 stopni F przez około 10 minut lub do momentu osiągnięcia pożądanej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
Wyjąć i przenieść pieczeń do deski do krojenia. Przechowywać przykryte folią, aż będą gotowe do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
14
Odtłuścić soki w szklanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
15
Umieść patelnię na małym ogniu i rozpal 1 szklanką wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
16
Dodać wino i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
17
Zwiń liście szałwii między palcami, aby uwolnić smaki i aromat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
18
Dodać do sosu i gotować przez 1 minutę. Odcedzić i podawać z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 38 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn