Suszone łosie lub dziczyzny
Łosoś lub dziczyzna Jerky może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 989 kalorii, 183g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 34,67 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek w proszku, ocet, dziczyznę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Suszona Dziczyzna, Suszona wołowina lub dziczyzna, oraz Przepis Na Suszoną Dziczyznę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić mięso na ziarno o grubości około 3/16 do 1/4 cala. Działa najlepiej, jeśli pokroić mięso, gdy jest częściowo zamrożone.
W misce wymieszać sos sojowy, sok z limonki, ocet, czerwone płatki chili i czosnek w proszku.
Dodać mięso do kuracji i marynować przez co najmniej 24 godziny, w lodówce.
Układać mięso w gorącym palaczu i palić w niskiej temperaturze, około 100 stopni F, przez 1 do 2 dni, aż prawie chrupiące. Nie wysuszaj, bo jerky będzie zbyt chrupiący. Przechowywać, dobrze zapakowane, w zamrażarce bez mrozu do 1 roku.