Suszone łosie lub dziczyzny

Suszone łosie lub dziczyzny
Łosoś lub dziczyzna Jerky może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 989 kalorii, 183g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 34,67 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek w proszku, ocet, dziczyznę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Suszona Dziczyzna, Suszona wołowina lub dziczyzna, oraz Przepis Na Suszoną Dziczyznę dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić mięso na ziarno o grubości około 3/16 do 1/4 cala. Działa najlepiej, jeśli pokroić mięso, gdy jest częściowo zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2
W misce wymieszać sos sojowy, sok z limonki, ocet, czerwone płatki chili i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać mięso do kuracji i marynować przez co najmniej 24 godziny, w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Układać mięso w gorącym palaczu i palić w niskiej temperaturze, około 100 stopni F, przez 1 do 2 dni, aż prawie chrupiące. Nie wysuszaj, bo jerky będzie zbyt chrupiący. Przechowywać, dobrze zapakowane, w zamrażarce bez mrozu do 1 roku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia90
Magazyn