Suszone wiśnie i szarlotka
Suszone wiśnie i szarlotka to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 2G tłuszczu i w sumie 205 kalorii. Za 81 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, masło, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to tanie przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Szarlotka Z Gotowanymi Suszonymi Wiśniami, Szarlotka z orzechami laskowymi i suszonymi wiśniami, oraz Sałatka Frisée i jabłkowa z suszonymi wiśniami i orzechami włoskimi dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Połącz wiśnie i plasterki jabłka w dużej misce. Wymieszaj cukier, mąkę i cynamon; dobrze wymieszaj z owocami.
Rozłóż mieszankę owoców na 9-calowej patelni wyłożonej ciastem. Kropka z masłem lub margaryną. Przykryj górną skórką. Uszczelnij i fletuj krawędzie.
Wytnij szczeliny w skórce, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piecz w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 40 do 50 minut lub do momentu, gdy krawędź będzie złotobrązowa, a jabłka będą miękkie.