Suszone pomidory Polenta kwadraty z trzema paprykami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać suszone pomidory Polenta kwadraty zwieńczone trzema paprykami spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 56 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 55 i kosztuje 21 centów za porcję. Mieszanka masła, ser mozzarella Polly-o milk, nasiona kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wodę, mąkę kukurydzianą i sól w ciężkim rondlu. Gotować na małym ogniu 30 min. lub aż mieszanina zgęstnieje i odciąga się od strony patelni, często mieszając.
Dodać parmezan, pomidory i 1/4 szklanki masła; dobrze wymieszać. Łyżka do wysmarowanej 13x9-calowej patelni do pieczenia; gładki wierzch. Schłodzić do temperatury pokojowej. Kryć się. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub do 3 dni, aż firma.
Paprykę i cebulę ugotować i wymieszać w 1 łyżce. oleju w dużej patelni na średnim ogniu do miękkości. Wmieszać koper włoski; odstawić.
Pokrój polentę na 12 kwadratów. Roztopić Pozostałe 1 łyżka. olej i 1 łyżka. masło w dużej patelni.
Dodaj polenta kwadraty; gotować, aż DNA kwadratów są lekko rumiane; odwrócić. Na wierzchu po 1 plasterku sera; przykryć. Kontynuuj gotowanie, aż DNA są lekko rumiane i ser topi się.
Podawać posypane mieszaniną pieprzu.