Suszone pomidory Polenta kwadraty z trzema paprykami

Suszone pomidory Polenta kwadraty z trzema paprykami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać suszone pomidory Polenta kwadraty zwieńczone trzema paprykami spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 56 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 55 i kosztuje 21 centów za porcję. Mieszanka masła, ser mozzarella Polly-o milk, nasiona kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wodę, mąkę kukurydzianą i sól w ciężkim rondlu. Gotować na małym ogniu 30 min. lub aż mieszanina zgęstnieje i odciąga się od strony patelni, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać parmezan, pomidory i 1/4 szklanki masła; dobrze wymieszać. Łyżka do wysmarowanej 13x9-calowej patelni do pieczenia; gładki wierzch. Schłodzić do temperatury pokojowej. Kryć się. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub do 3 dni, aż firma.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Paprykę i cebulę ugotować i wymieszać w 1 łyżce. oleju w dużej patelni na średnim ogniu do miękkości. Wmieszać koper włoski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Pokrój polentę na 12 kwadratów. Roztopić Pozostałe 1 łyżka. olej i 1 łyżka. masło w dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj polenta kwadraty; gotować, aż DNA kwadratów są lekko rumiane; odwrócić. Na wierzchu po 1 plasterku sera; przykryć. Kontynuuj gotowanie, aż DNA są lekko rumiane i ser topi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Podawać posypane mieszaniną pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia1
Magazyn