Suszone Pomidorowe Pesto-Nadziewane Hamburgery
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj hamburgery z suszonym pomidorowym Pesto. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 560 kalorii, 38g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pasty pomidorowej, sera feta, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Spróbuj Hamburgery pomidorowo-Pesto suszone na słońcu, Suszone Pomidory Z Indyka, oraz Pesto Pomidorowe Suszone Na Słońcu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym wirować parmezan, orzechy piniowe, suszone pomidory, pasta pomidorowa, czosnek i 2 łyżki oleju z suszonych pomidorów, aż mieszanina stanie się grubą pastą, skrobając boki miski w razie potrzeby.
W dużej misce, wymieszać mieloną wołowinę z piwem, 1 łyżeczka soli i 1 łyżeczka pieprzu, aż dobrze połączone. Podzielić mieszaninę mięsa na 12 równych porcji i spłaszczyć każdą porcję do 4-calowej rundy.
Każdą z 6 rund wymieszać z około 1 łyżką pesto z suszonych pomidorów. Na wierzch pozostałe 6 rund, dociskając krawędzie do uszczelnienia.
Połóż hamburgery na grillu na solidnym łóżku z gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować hamburgery, obracając raz na brązowy z obu stron, aż mięso wokół napełniania nie jest już różowy (wyciąć do testu; należy pamiętać, że pesto jest czerwonawo brązowy), 6 do 8 minut w sumie. Również położyć połówki bułki, ściąć bok w dół, na grillu i tosty 1 do 2 minut.
Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś hamburgery do dna bułki.
Dodać sól i pieprz do smaku. Top każdy burger z około 2 łyżki sera feta, w razie potrzeby. Przykryć wierzch Koka.
Podawać z majonezem jalapeo do smaku.