Suszone Na Słońcu Pesto Pomidorowe
Suszone na słońcu Pesto pomidorowe jest bezglutenowe przepis z 3 porcjami. Ta przyprawa ma 109 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, suszone pomidory, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Domowe Wegańskie Calzones z suszonych pomidorów & Pesto Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pomidory i wrzącą wodę w małej misce; przykryj i odstaw 30 minut.
Odcedzić, zastrzegając 1 łyżkę płynu.
Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego. Upuść czosnek przez rynnę spożywczą z uruchomionym procesorem i przetworz 3 sekundy lub aż czosnek zostanie zmielony.
Dodaj zarezerwowany pomidorowy płyn, pomidory, ser i pozostałe składniki. PULS 4 razy lub do zmielenia. Wyluzuj, jeśli chcesz.