Suszone-borowikowo-grzybowe Risotto z kozim serem

Suszone-borowikowo-grzybowe Risotto z kozim serem
Przepis suszone-borowikowo-grzybowe Risotto z kozim serem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 4,37 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 704 kalorie, 21g białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, czas, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Risotto z grzybami, rozmarynem i kozim serem, Risotto Z Borowikami, oraz Risotto Z Borowikami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Suszone grzyby umieść w średniej misce i zalej je gorącą wodą. Namoczyć, aż zmiękną, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Usunąć grzyby, zastrzegając moczenie płynu, i posiekać je. Przecedzić płyn przez sito wyłożone papierowym ręcznikiem do średniego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Dodać bulion do patelni i doprowadzić do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
W średnim garnku rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać posiekane grzyby, ryż i sól i mieszać, aż ryż zacznie się matowe, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Dodaj około 1/2 szklanki gotującego się bulionu do ryżu i gotuj, często mieszając, aż bulion zostanie całkowicie wchłonięty. Ryż i bulion powinny delikatnie bąbelkować; dostosować ciepło w razie potrzeby. Kontynuuj gotowanie ryżu, dodając bulion 1/2 szklanki na raz i pozwalając ryżu wchłonąć go przed dodaniem następnego 1/2 szklanki. Gotować ryż w ten sposób do miękkości, w sumie 25 do 30 minut. Bulion, który nie został wchłonięty, powinien być zagęszczony przez skrobię z ryżu. Może nie trzeba używać całego płynu, lub może trzeba więcej bulionu lub trochę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkrobiaSkrobia
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
8
Wymieszać z masłem, pieprzem i kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
9
Risotto podawać z tartym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
10
Rekomendacja win: toskańskie chardonnays, pełne smaków owoców tropikalnych i obficie oaked, nie są typowo włoskie. Nie ma znaczenia; mają moc i koncentrację, aby stworzyć wspaniałą kombinację tutaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn