Suszona Salsa Chile
Suszona Salsa Chile może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 44 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ancho chiles, chiles de árbol, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Suszona Salsa Chile, Suszona Salsa Chile, oraz Wieprzowina Chile Verde z czerwoną salsą Chile.
Instrukcje
Toast chiles w suchym średnim patelni overhigh ciepła, obracając często, aż pachnące, ok. 3 minut.
Pozostawić do ostygnięcia, a następnie usuwaćstopy i nasiona.
Umieść chiles, cebulę, czosnek, sól i 1 1/2 szklanki wody w średnim naczyniu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło isimmer, aż bardzo miękkie, 15-20 minut. Puréechile wymieszać w blenderze na gładką masę.Przecedzić do średniej miski i wymieszać z octem.
DO AHEAD: Salsa może być wykonane 4 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.