Surówka ze szpinaku
Surówka ze szpinaku może być właśnie tym bezglutenowym, bezmlecznym i laktoowowegetariańskim przepisem, którego szukasz. Za 43 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 11 g tłuszczu i łącznie 129 kalorii . Ten przepis jest dla 16 osób. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz sałatę lodową, kapustę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny na Czwartego Lipca . Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 20 minut . Sprawdza się dobrze jako dodatek. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 40% . Ta ocena jest raczej słaba. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Tuńczyk Ahi ze słodko-pikantną azjatycką surówką , Azjatycka surówka i Surówka z buraków .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj sałatę, szpinak i kapustę; przykryj i wstaw do lodówki. W małej misce wymieszaj pozostałe składniki; przykryj i wstaw do lodówki. Tuż przed podaniem polej sałatkę dressingiem i wymieszaj, aby pokryć.