Peanut Slaw wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis bezglutenowy jest dla 2 osób i kosztuje 64 centy za porcję . Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 21 g tłuszczu i łącznie 235 kalorii . Niewielu osobom naprawdę smakował ten dodatek. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Czwartego Lipca . Mieszanka parmezanu, majonezu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 42% . Tajska surówka warzywna z dressingiem orzechowym i chrupiącymi wontonami , tuńczyk Ahi ze słodko-pikantną azjatycką surówką i azjatycka surówka są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj kapustę, seler, ogórek, cebulę i zieloną paprykę. W innej misce wymieszaj majonez, śmietanę i sól, jeśli chcesz. Na wierzch posyp orzeszkami ziemnymi i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Gałązki Kopru Włoskiego
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)