Surówka musztardowo-Makowa z żurawiną i prażonymi migdałami
Miód z musztardy i maku colesław z żurawiną i prażonymi migdałami może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 12. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz miód-musztardę dijon, seler, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Grillowany kurczak miodowo-musztardowy z prażonymi migdałami, Truskawkowo-awokado Sałatka z kurczakiem z chrupiącym smażonym kozim serem i miodem cytryna Dijon Mak Vinaigrette, oraz Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spryskaj małą patelnię lekko oliwą z oliwek w sprayu do gotowania i umieść na średnim ogniu. Gotować i mieszać migdały na patelni, aż lekko złoty kolor i pachnące, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Spray
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć z ognia i przenieść do miski do ostygnięcia.