Surowy Baton (ostrygi i małże) z azjatyckim przepisem Mignonette
Jeśli 54 grosze za porcję spada w budżecie, surowy Baton (ostrygi i małże) z azjatyckim przepis Mignonette może być niesamowite jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. Ten przepis służy 4. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, ocet ryżowy, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ostrygi Z Klasycznym Przepisem Mignonette, Ostrygi z przepisem Prosecco Mignonette, oraz Ostrygi z lodem Mignonette.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc]()
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.