Surowe Wegańskie Ciasto Z Dyni
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.72 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz daty, cynamon, olej kokosowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pekan, daktyle, cynamon, kakao / kakao w proszku i słodzik w robocie kuchennym lub szybkim blenderze (Vitamix).Pulsuj, aż do wymieszania.Wcisnąć równomiernie do patelni i wstawić do lodówki.
Przenieść dynię do Vitamix i dodać awokado, olej kokosowy, posiekane daty, przyprawa Dynia, phyllium proszku, & słodzik do dokładnie wymieszać.
Wlać do patelni ciasto na skorupie.
Posypać cynamonem.Ustaw w lodówce.Zmiksuj migdały, Środek słodzący, wanilię i trochę wody, aby kontrolować konsystencję kremu, który chcesz, więcej wody dla cieńszej bazy lub mniej dla grubszej. Możesz również dodać kakao / kakao w proszku, aby stworzyć wersję czekoladową, ale będziesz potrzebował trochę więcej słodzika. Wszystko powinno być gotowe w ciągu godziny, Lubię pozwolić mojemu siedzieć w lodówce przez około 2 godziny, ale wszystko działa.