Surowe Wegańskie Ciasto Z Dyni

Surowe Wegańskie Ciasto Z Dyni
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.72 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz daty, cynamon, olej kokosowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pekan, daktyle, cynamon, kakao / kakao w proszku i słodzik w robocie kuchennym lub szybkim blenderze (Vitamix).Pulsuj, aż do wymieszania.Wcisnąć równomiernie do patelni i wstawić do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
SłodzikSłodzik
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
2
Przenieść dynię do Vitamix i dodać awokado, olej kokosowy, posiekane daty, przyprawa Dynia, phyllium proszku, & słodzik do dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
SłodzikSłodzik
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
DaktyleDaktyle
3
Wlać do patelni ciasto na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
4
Posypać cynamonem.Ustaw w lodówce.Zmiksuj migdały, Środek słodzący, wanilię i trochę wody, aby kontrolować konsystencję kremu, który chcesz, więcej wody dla cieńszej bazy lub mniej dla grubszej. Możesz również dodać kakao / kakao w proszku, aby stworzyć wersję czekoladową, ale będziesz potrzebował trochę więcej słodzika. Wszystko powinno być gotowe w ciągu godziny, Lubię pozwolić mojemu siedzieć w lodówce przez około 2 godziny, ale wszystko działa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia24
Magazyn