Surowe Ciasto Marchewkowe "Muffinki"
Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 272 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 643 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Jeśli masz rodzynki, orzechy włoskie, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zdrowe muffiny marchewkowe jabłkowe {vel muffiny z ciasta marchewkowego}, Muffinki Z Ciasta Marchewkowego, oraz Muffinki Z Ciasta Marchewkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi.
Rozłóż startą marchewkę na blasze do pieczenia i przykryj kolejną warstwą ręczników papierowych. Top z drugiej blachy do pieczenia.
Umieść ciężkie przedmioty, takie jak książki lub patelnia, na blasze do pieczenia.
Odstawić, aż większość płynu zostanie wyciśnięta z marchwi, około 20 minut.
Tymczasem w misce robota kuchennego połącz daktyle i orzechy włoskie. Pulsuj, aż rozpadną się na lepką, jednolitą pastę, około 1 minuty 10 sekund, skrobając boki w razie potrzeby.
Dodaj cynamon, imbir, gałkę muszkatołową i sól i pulse połączyć.
Usuń marchew z blachy do pieczenia i wyciśnij nadmiar wilgoci.
Dodaj do miski robota kuchennego.
Dodaj miód i pulsuj, aż równomiernie połączysz, około 7 impulsów.
Dodać rodzynki i pulsować, aż większość rodzynek zostały włączone i mieszaniny jest gruba teksturowanej pasty, około 7 impulsów. Wymieszać z robota kuchennego i podzielić na 12 puszek muffin.
Umieścić w lodówce i schłodzić co najmniej jedną godzinę.
Wyjąć z puszek i podawać.