Surowa Sałatka Ze Szparagów Cezar
Przepis surowa Sałatka szparagowa Cezar może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 15 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.72 za porcję. Ta przystawka ma 313 kalorii, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Mieszanka pasty anchois, ocet winny, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 768 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar.
Instrukcje
Połączyć majonez, ocet z czerwonego wina, sok z cytryny, czosnek, musztarda Dijon, sos Worcestershire, i pasta anchois w blenderze. Zmiksować na gładką masę.
Przełożyć do średniej miski.
Stale ubijając, dodaj oliwę w cienkim, stałym strumieniu, aż do włączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
W średniej misce wrzucić szparagi z dressingiem.
Przełożyć na półmisek i udekorować startym Parmigiano-Reggiano.