Surowa Sałatka z kukurydzy i czarnej fasoli z awokado
Surowa kukurydza i sałatka z czarnej fasoli z awokado może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 234 kalorie, 9g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis z blog.fatfreevegan.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś uszy kukurydza, fasola, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z czarnej fasoli, kukurydzy i awokado, Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy z awokado, oraz Sałatka Z Awokado, Czarnej Fasoli I Kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój kukurydzę z kolby: umieść kukurydzę na końcu w dużej misce do mieszania i włóż ostry nóż na dno ziaren. Powoli tnij całą drogę na drugi koniec kukurydzy. Obróć kukurydzę i powtarzaj, aż wszystkie ziarna zostaną wycięte z kolby.
Umieść kukurydzę w średniej misce do mieszania.
Dodać dobrze opłukaną czarną fasolę i wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem awokado i limonki kliny.
Dobrze wymieszać, przykryć, i przechowywać w lodówce kilka godzin, aby umożliwić smaki do mieszania. Aby podać, obrać i pokroić awokado.
Umieść jedną czwartą plasterków na każdym talerzu sałatkowym, układając je w kółko, jeśli chcesz. Wypełnij środek każdego okręgu sałatką.
Podawać z klinami limonki, które należy wycisnąć na sałatce przy stole, w razie potrzeby.