Super łatwa miętowa Krówka czekoladowa wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 48 i kosztuje 19 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 20 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka wanilii, mleka skondensowanego, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Super Łatwe Miętowe Czekoladowe Krówki, Super Łatwa Krówka Czekoladowo-Orzechowa, oraz Super Łatwa Krówka Truskawkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Linia 8-calowa kwadratowa patelnia z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej po dwóch przeciwnych stronach patelni. Folię smarujemy masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
2
Umieścić białą czekoladę i masło w średniej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa odkryte na 70% mocy 1 minutę 30 sekund do 2 minut, mieszając po 1 minucie, lub aż czekolada jest prawie stopiony. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Wymieszać w 2 filiżanki pokruszonych płatków aż do zakończenia powlekane; naciśnij na patelni. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Czekolada
Masło
Zboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
3
W rondlu 2-quart, mleko ciepła, chipsy czekoladowe, niesłodzone czekolady i wanilii na małym ogniu stale mieszając, aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka; usunąć z ognia. Delikatnie rozprowadzić na warstwie białej czekolady.
Posypać cukrem pudrem. Przechowywać w lodówce około 1 godziny 30 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
6
Usuń krówkę z patelni, używając krawędzi folii do podnoszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
7
Pokrój na 8 rzędów po 6 rzędów. Przechowywać w plastikowym pojemniku z pokrywką w lodówce do 2 tygodni (umieść woskowany papier lub plastikową folię między warstwami i przykryj górną warstwę przed umieszczeniem pokrywki na górze).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier