Super Szybkie Quesadillas Z Krewetkami I Zielonym Chili
Super szybkie QUESADILLAS z krewetkami i zielonym Chili zajmuje z grubsza 10 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 4 porcje z 656 kalorii, 33g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Za 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre dla Super Bowl. 20 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz krewetki, chili, salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę polubiło to meksykańskie danie. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 84%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Super Szybkie Chili, Grillowane Zielone Quesadillas Chili, oraz Zielone Chili i Monterey Jack Quesadillas.
Instrukcje
W misce wymieszaj ser, krewetki, zielone papryczki chili i zieloną cebulę.
Połowę tortilli ułożyć na wysmarowanej tłuszczem patelni; posypać mieszanką sera. Na wierzch z pozostałymi tortillami. Gotuj na średnim ogniu przez 1-2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor i ser się rozpuści.
Tymczasem w małej misce zetrzyj awokado z salsą i solą czosnkową.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Quesadillan w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym z serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) idealną pogodę podczas Setu, co pozwoliło na mocne, zrównoważone zbiory. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe, a dojrzewanie było dość szybkie; jednak Nietypowo chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez skoków ciepła, a winogrona zachowały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć wspaniały owocowy charakter, świeżą kwasowość i taninową strukturę oraz solidną głębokość.