Super Pikantne Żeberka
Jeśli masz w pobliżu 4 godziny i 20 minut do spędzenia w kuchni Super pikantne żeberka mogą być doskonałe bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Za $4.22 za porcję, ten przepis okładki 46% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 53g białka, 77g tłuszczu i w sumie 1214 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka sosu worcestershire, żeberka wieprzowe, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Z łyżką wynik 71%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Super Prosta, Super Pikantna Mongolska Wołowina, Super Prosta, Super Pikantna Mongolska Wołowina, oraz Super Krótkie Żeberka.
Instrukcje
Na kilka godzin przed rozpoczęciem powolnego gotowania żeberek pocierać, łącząc w misce proszek czosnkowy, cebulę w proszku, chili w proszku, paprykę, musztardę i sól i dobrze mieszając. Wcieraj mieszankę w mięso i odstaw na co najmniej godzinę. Mieszanina zacznie leczyć mięso.
Około 30 minut przed rozpoczęciem grillowania podgrzej grill.
Zawiń żeberka w wytrzymałą folię aluminiową i umieść na grillu na pośrednim ogniu i powoli gotuj przez około 2 godziny, od czasu do czasu obracając.
Podczas gotowania żeberek rozpocznij sos na kuchence.
Połącz sok jabłkowy, sok pomidorowy, melasę, sos Worcestershire, ostry sos i sos barbecue w rondlu, mieszając, aby dobrze wymieszać. Dusić na małym ogniu, aż zgęstnieje.
Gotuj na wolnym ogniu przez 1/2 godziny. Zarezerwuj około 1 szklanki do podania z boku z żebrami, a resztę posmaruj żeberka podczas grillowania.
Kiedy mięso zacznie mięknąć widelcem, rozpakuj żeberka i zacznij szczotkować SOS. Kontynuuj nakładanie sosu na żeberka podczas procesu grillowania. Kiedy żebra są w stanie się rozerwać, są gotowe.