Super Grouper
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Super Grouper może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 720 kalorii, 88g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sok z cytryny, filety z groupera i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Kurczak Kokosowy: Super Szybki-Super Łatwy-Super Mniam, oraz Czwarty i długi-dziki indyk robi Super koktajl na Super Bowl dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połącz roztopione masło i sok z cytryny w małej misce.
Pędzel 2 łyżki tej mieszanki na kawałku folii umieszczonej na patelni brojlerów.
Wymieszać sól czosnkową, natkę pietruszki, paprykę i biały pieprz.
Posypać mieszankę przypraw po obu stronach filetów.
Filety piec do płatków mięsnych, około 10 minut.
Filety ponownie posmarować masłem cytrynowym i posmarować majonezem.
Przed podaniem posypać papryką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.