Sunshine Citrus Bread
Sunshine Citrus Bread to wegańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mus jabłkowy, imbir, puree z cytrusów i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Talerz Do Cytrusów Sunshine, Poncz Citrus Sunshine, oraz Citrus Sunshine Sodas.
Instrukcje
Pokrój około 12 calamondins na pół i usuń nasiona.
Umieść około 1 1/2 do 2 filiżanek kumkwatu w robocie kuchennym i pulsuj, aby całkowicie posiekać. Odmierz 1 szklankę puree i zarezerwuj resztę do innego użycia. W przypadku pomarańczy lub mandarynek: obierz 2 duże lub 3 średnie pomarańcze lub mandarynki i pokrój je na ćwiartki.
W razie potrzeby usuń nasiona i umieść owoce w robocie kuchennym. Puls do całkowitego posiekania. Odmierz 1 szklankę puree i zarezerwuj resztę do innego użycia. Zetrzyj lub posiekaj 2 łyżki skórki i dodaj do przepisu wraz z filiżanką puree. Rozgrzej piekarnik do 350 F i olej lub spray jeden duży (9 X5X3-cal) lub dwie średnie Patelnie Bochenek. W dużej misce, połączyć przecier, cukier, mleko sojowe, i sos jabłkowy. W innej misce, połączyć pozostałe suche składniki i dobrze wymieszać. Powoli dodaj suche składniki do mokrej i mieszaj, aż cała mąka będzie zwilżona. Nie mieszać zbyt mocno.
Wlać do przygotowanego bochenka i piec, aż wykałaczka włożona w środek wyjdzie czysta, około 50-60 minut na jedną dużą patelnię, mniej czasu na mniejsze Patelnie.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.