Sunset ' s Burritos Grandes może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 168g białka, 144g tłuszczu, oraz w sumie 3383 kalorie. Ten przepis służy 1. Na 18,67 zł / porcja, ten przepis okładki 87% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jeśli masz crema, łopatka wieprzowa, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasola Czerwona (Habichuelas Coloradas Grandes), Chmury o zachodzie słońca, oraz Tropikalny Zachód Słońca.
Instrukcje
1
Wytrzyj chiles czystą wilgotną szmatką i usuń łodygi i nasiona. Posiekać w blenderze, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj tequilę, sok z cytryny, 1/4 szklanki wody, czosnek, olej, oregano i 3/4 łyżeczki. sól; zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Tequila
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Pokroić wieprzowinę w poprzek ziarna na plastry 1/2 cala. grube i 3 do 4 w. długo. W misce dodaj mięso do marynaty. Schłodzić co najmniej 15 minut i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wyciągamy mięso z marynaty i nawlekamy paski na szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Połóż szaszłyki równolegle i około 2 w. osobno na blasze do pieczenia. Pat marynaty na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Przygotuj grill węglowy lub gazowy do bezpośredniego średniego i wysokiego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
7
Pokrojone mięso układamy na naoliwionym ruszcie do gotowania (zamykamy pokrywę na grillu gazowym). Gotować, często obracając, aż mięso będzie dobrze rumiane i chrupiące, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
8
W międzyczasie, w 1 1/2 - do 2-qt. patelnia na dużym ogniu, przynieś 3/4 szklanki wody, ryż, sos pomidorowy i pozostałe 1/4 łyżeczki. sól do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż ciecz zostanie wchłonięta, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Około 5 minut przed mięso jest zrobione, umieścić fasolę i ich płyn w 1-qt. patelnia i gotować na średnim ogniu do bulgotania, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Ugotowane mięso unieść na półmisek i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
11
Podgrzać 1 lub 2 tortille na raz na grillu, aż lekko rumiane, ale nadal miękkie, obracając raz, 30 do 40 sekund. Stos na talerzu pod folią, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
Smażone Krewetki
12
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Ciepłe talerze do serwowania w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Mięso ze szaszłyków wyjąć na deskę i pokroić w 1/4 cala.- szerokie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
15
Połóż tortille płasko. W kierunku jednej strony każdego, wypełnić guacamole, crema, wieprzowina, fasola (w tym większość cieczy), ryż, ser, i kolendry; podzielić 1 szklanka salsy wśród burritos. Złóż na boki i zwinąć szczelnie do zamknięcia. Pracuj szybko podczas montażu, aby burritos było gorące i podawaj na ciepłych talerzach; jeśli burritos ostygnie, możesz owinąć każdy z nich lekko naoliwioną folią i ogrzewać w piekarniku 350 przez 10 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, Grillowane
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatki (opcjonalnie)
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
Zęby Przyrodzenia
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Pozostałą salsę podawać w misce, aby dodać do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.