Sunset Fruit Mold
Sunset Fruit Mold to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka wody, żelatyna o Smaku żurawinowym galaretki, żelatyna o smaku pomarańczowym galaretki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kremowa Pleśń Owocowa, Wakacje owoców i orzechów pleśni, oraz Bunny Fruit Mold.
Instrukcje
Wymieszać 1 szklankę wrzącej wody do żelatyny żurawinowej w średniej misce 2 minuty, aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie. Przechowywać w lodówce około 45 minut lub aż lekko zgęstnieje (konsystencja białka). Wymieszać z brzoskwiniami.
Łyżka do formy 5-filiżanki rozpylonej sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce około 15 minut lub do zestawu, ale nie firmy (należy trzymać się palca po dotknięciu i Kopiec).
W międzyczasie wymieszaj pozostałą 1 szklankę wrzącej wody do żelatyny pomarańczowej w średniej misce 2 minuty, aż całkowicie się rozpuści. Ananasa wymieszać z sokiem.
Zalać warstwą żurawiny w formie. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold.
Dekoruj według uznania. Resztki sałatki owocowej przechowywać w lodówce.