Sunny ' s Easy Chicken and Dumplings może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 496 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bulion z kurczaka, masło, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 361 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Sunny ' s easy chicken and Apple Sandwiches, Sunny ' s Easy Chipotle Chicken Pieczony makaron z serem, oraz Sunny Anderson ' s Easy Grilled Honey-kurczak dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: szpagat kuchenny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
3
W dużej garnku na średnim ogniu, stopić 1/4 szklanki masła i lekko podsmażyć cebulę i czosnek, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodaj kurczaka, wodę i bulion, upewniając się, że płyn pokrywa mięso. Zwiąż gałązki tymianku, łodygi pietruszki i gałązki szałwii razem i dodaj do garnka wraz z pieprzem i selerem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować kurczaka, aż będzie" spadek kości " przetargu, o 30 protokół, skimming off szumowiny, jak to simmers.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Posiekane Szalotki
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Wyjąć kurczaka z garnka na deskę do krojenia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Usunąć wiązkę ziół i seler i wyrzucić. Zarezerwuj zapas. Gdy kurczak jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, wyciągnij go z kości i pokrój na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
7
W dużej misce wymieszać 2 szklanki mąki z pozostałymi posiekanymi ziołami i łyżką soli. Zrobić studnię na środku i wlać do studni 1 szklankę zarezerwowanego wywaru z kurczaka, w tym tłuszczu. Widelcem powoli mieszamy wywar z mąki. Powtórz, dodając więcej mąki i / lub bulionu, aż do uzyskania miękkiej konsystencji ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Dodać więcej mąki, 1 łyżkę na raz, jeśli robi się zbyt lepki. Na lekko posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na grubość 1/8 do 1/4 cala. Użyj noża do pizzy lub ostrego noża, aby pokroić ciasto na 2-calowe kwadraty, a następnie przeciąć kwadraty na pół na przekątnej w trójkąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kolorowe Posypki Lub Małe Kropki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Odstawić wywar na wolnym ogniu i powoli dodawać pierogi, pozwalając, aby nadmiar mąki pozostał na pierogach, aby zwiększyć objętość bulionu. Uważaj, aby nie dopuścić do kontaktu pierogów, gdy są dodawane do garnka. Gotować, aż pierogi wypłyną na powierzchnię. Jeśli bulion nie zagęszcza się według własnych upodobań, wymieszaj 1 łyżkę masła i 1 łyżkę mąki w małej misce widelcem. Powoli dodawać mieszaninę do bulionu, aby pomóc zagęścić zupę. Wymieszaj zarezerwowanego kurczaka i chochlę do misek do serwowania.