Sunbutter Fudge Ripple Dairy-Free Ice Cream

Sunbutter Fudge Ripple Dairy-Free Ice Cream
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 248 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bezmleczne chipsy czekoladowe, sól morską, medjool daktyle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lody Sunbutter bez orzechów i nabiału, Bezmleczne Ciasto Z Rabarbarem, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać mleko kokosowe w małym rondelku, aż po prostu zaczyna się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wlać gorące mleko kokosowe na chipsy czekoladowe w misce, aby je stopić.Wymieszać do połączenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj mleko kokosowe i daktyle do blendera o dużej mocy lub robota kuchennego i puree, aż będzie kremowe i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj mleko nerkowca lub konopi, SunButter, sól, wanilia, i guma guar, i puree, aż kremowy i gładki.Zamrozić mieszaninę na około godzinę lub przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KonopneMleko Konopne
Masło Z Nasion SłonecznikaMasło Z Nasion Słonecznika
Guma GuarGuma Guar
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Wlej go do maszyny do lodów zgodnie ze wskazówkami producenta.Gdy maszyna do lodów skończy, ułóż lody ganache w bezpiecznej misce z zamrażarką.Przykryć i zamrozić, aż będzie wystarczająco twardy, aby zgarnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn