Summer pork & potatoes
Jeśli masz mniej więcej 1 godzina i 30 minut do spędzenia w kuchni, Summer pork & potatoes może być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 34g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kotlety wieprzowe, dojrzewające pomidory, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Letnie ziemniaki smażone, Pieczone całe ziemniaki z letnimi warzywami, oraz Ziemniaki i Kabaczek z sosem z czarnej mięty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 180C / 200C / Gaz
Ziemniaki umyć, ale nie przeszkadza je obierać.
Pokroić w grube plastry, a następnie gotować we wrzącej wodzie przez 6-8 minut, aż będzie prawie miękka; odcedzić. Pokrój pomidory na tę samą grubość. Czosnek posiekać, następnie rozmaryn zdjąć z łodyg i posiekać liście dość drobno.
Skropić trochę oliwy z oliwek w podstawie płytkiego naczynia żaroodpornego wystarczająco szeroki, aby wziąć kotlety w jednej warstwie. Ułóż rzędy ziemniaków i pomidorów w naczyniu, przyprawiając solą i pieprzem, posypując połową rozmarynu i całym czosnkiem.
Skropić jeszcze kilka łyżek oliwy z oliwek nad warzywami i piec przez 15 minut, następnie posadzić wieprzowinę na wierzchu, doprawić i posypać pozostałym rozmarynem. Wróć do piekarnika na 35-45 minut, aż wieprzowina i ziemniaki będą miękkie.