Summer Garden Chicken Stir-Fry
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Summer Garden Chicken Stir-Fry może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 30g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz pod ręką grzyby, paprykę, sos sojowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Summer Garden Chicken Stir-Fry, Summer Garden Chicken Stir-Fry, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, czosnek i piernik; gotować i mieszać 2 do 3 protokół lub aż kurczak jest brązowy.
Wymieszać cebulę, marchew, 3/4 szklanki bulionu, sos sojowy i cukier. Przykryć i gotować na średnim ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z brokułami, grzybami i papryką. Przykryć i gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, a warzywa będą chrupiące-delikatne.
W małej misce, wymieszać skrobię kukurydzianą i pozostałe 1/4 bulionu szklanki; mieszać do mieszaniny kurczaka. Gotować, często mieszając, aż sos zgęstnieje.