Summer Cannoli
Summer Cannoli to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz jagody, ciasto Funt, skórka pomarańczowa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Cannoli czekoladowo–pomarańczowe (Cannoli di Ricotta), Cannoli deser Pizzan i czekolada Cannoli Pizzettes, oraz Cannoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zawiń ricottę w kilka wilgotnych ręczników papierowych i wyciśnij ją nad zlewem na 30 sekund.
Ubij go w dużej misce, aż będzie gładki.
Dodaj mascarpone, cukier, waniliową i skórkę pomarańczową i ubijaj do całkowitego włączenia.
Złożyć pistacje (jeśli używasz).
Pokroić ciasto funta na 1/2-calowe plastry i tostować je w piekarniku, lub w zwykłym piekarniku w temperaturze 191° przez około 2 minuty na boku.
Każdy plasterek ułożyć łyżką śmietany, następnie posypać jagodami.
Aby zaoszczędzić czas, Kup wstępnie wysuszoną ricottę z Whole Foods i pomiń krok 1.