Sum Z Parmezanu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj parmezanu. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 283 kalorie, 34g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz filety z sumów, mąkę kukurydzianą, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sum Parmezan, Sum Z Parmezanu, oraz Sum Parmezan.
Instrukcje
W płytkim naczyniu połączyć mąkę, ser, mąkę kukurydzianą, paprykę, sól i pieprz; odstawić. W innym płytkim naczyniu ubij białko jaja i mleko. Filety zanurzyć w mieszaninie mleka, a następnie w mieszaninie mąki.
Miejsce w 13. x 9-po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.