Sum Z Parmezanu

Sum Z Parmezanu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj parmezanu. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 283 kalorie, 34g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz filety z sumów, mąkę kukurydzianą, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sum Parmezan, Sum Z Parmezanu, oraz Sum Parmezan.

Instrukcje

1
W płytkim naczyniu połączyć mąkę, ser, mąkę kukurydzianą, paprykę, sól i pieprz; odstawić. W innym płytkim naczyniu ubij białko jaja i mleko. Filety zanurzyć w mieszaninie mleka, a następnie w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Białka JajBiałka Jaj
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
PaprykaPapryka
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2
Miejsce w 13. x 9-po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn