Sum Z Mąki Kukurydzianej

Sum Z Mąki Kukurydzianej
Sum z mąki kukurydzianej jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 32G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cajun, mąkę, filety z Suma i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sum Z Mąki Kukurydzianej, Sum Z Mąki Kukurydzianej, oraz Sum Z Mąki Kukurydzianej.

Instrukcje

1
W płytkiej misce, połączyć jajko i sok z cytryny. W innej płytkiej misce, połączyć mąkę, mąka kukurydziana, Cajun przyprawy, czosnek w proszku i sól. Sum zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie pokryć mieszanką mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
SumSum
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu. Filety smażyć, dwa na raz, przez 5-6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn