Sum W Stylu Cajun
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Sum w stylu Cajun może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 33g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sum W Stylu Cajun, Cajun Catfish, My Way, oraz Cajun Catfish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę, seler i zielony pieprz w oleju do miękkości.
Dodać pomidory, grzyby, oliwki i czosnek w proszku. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 10 minut lub do ogrzania przez.
Umieść sum w niegroźnym 13-calowym. x 9-po. naczynie do pieczenia. Wierzch z mieszanką warzywną; posypać serem.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ostertag Les Jardins Pinot Gris z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
![Ostertag Les Jardins Pinot Gris]()
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certyfikowana Biodynamika i praktykowanie od 1998 roku, Domaine jest właścicielem 35.5 akrów winnic w ponad 88 oddzielnych działkach rozsianych po wioskach Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvillé i Albé. Winogrona są zbierane ręcznie, delikatnie prasowane i fermentowane za pomocą lokalnych drożdży, aż do całkowitego wyschnięcia. Wino jest następnie starzone, sur lie, w starych dębowych beczkach o pojemności 228 L, przez 9 miesięcy.