Sum Smażony Południowy

Sum Smażony Południowy
Przepis Południowy smażony Sum może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 15 minut. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,37 zł za porcję. To danie główne ma 385 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 5814 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz Cajun przyprawy, siebie rośnie mąka, sól koszerna i świeżo popękane pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sum Smażony Południowy, Sum Smażony Południowy, oraz Sum Smażony Południowy.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Magazyn