Sum (lub dowolna biała ryba) Au Lait

Sum (lub dowolna biała ryba) Au Lait
Sum (lub dowolna biała ryba) Au Lait może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 493 kalorie, 25g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.05 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, sól koszerną, ryby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Spróbuj Sum (Lub Dowolna Biała Ryba) Au Lait, Pecan-crusted Catfish With White Cheddar Grit, oraz Oeufs au lait dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć mleko, Krab gotować przyprawy, pieprz, sól i cebula na patelni, pokrycie i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj rybę do płynu, łyżką trochę płynu na filety.Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.przykryć patelnię i kłusować przez 6 do 9 minut, w zależności od grubości filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćŁatwy
Gotowe W24 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia13
Magazyn