Sum Grillowany Zielony Chile
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i danie główne pescatarian? Zielony Chile smażony Sum może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 140 kalorii, 23G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, skórkę z limonki, ketchup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Sum Pieczony Cajun, Sum Pieczony Limonkowo, oraz PIECZONY," SMOKIE " SUM dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety posypać równomiernie solą i pieprzem. Ułóż filety na lekko nasmarowanym stojaku z drutu w patelni brojlerów wyłożonej folią aluminiową.
Wymieszać razem zielone chiles, ketchup, i następne 5 składników. Połówkę mieszanki rozsypać równomiernie na filetach, zachowując pozostałą połowę.
Broil 7 do 8 cali od ciepła 18 minut lub do płatków ryb widelcem. (Nie przegotować.)
Podawać ryby z zastrzeżoną zieloną mieszanką chile.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku