Sum Czerniejący

Sum Czerniejący
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sum w czerni. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 122g tłuszczu, oraz w sumie 1253 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.94 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę kreolską, skórkę z cytryny, świeżo popękany pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Arbuz, lemoniada i jagodowe lody jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sum Czerniejący, Sum Czerniejący, oraz Sum Czerniejący dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W misce dodaj masło, przyprawy kreolskie, skórkę z cytryny i sok, sól i pieprz i wymieszaj, aby połączyć. Wymieszać posiekany szczypiorek i odstawić na bok. Masło może być wykonane przed i schłodzone; doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Rozgrzej dużą dobrze przyprawioną patelnię żeliwną lub patelnię nonstick na średnim ogniu. Linia na dole 9 przez 11-calowe naczynie do pieczenia z plasterkami cytryny i dollop połowę masła mieszanki równomiernie na cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło AromatyzowaneMasło Aromatyzowane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Równomiernie pokryć obie strony każdego fileta rybnego 1 łyżką przyprawy kreolskiej. Praca w partiach, jeśli to konieczne, dodać przyprawione filety na gorącej patelni, i gotować 2 protokół z każdej strony po prostu tosty i brązowy przyprawy. Szpatułką ostrożnie umieść smażoną rybę na plasterkach cytryny z masłem w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Piec, aż ryba łatwo rozpadnie się widelcem, 12 do 15 protokół. Natychmiast wierzch każdy gorący filet łyżką masła złożonego; przenieść do podgrzewanych talerzy i udekorować kilkoma pełnymi świeżymi szczypiorkami skrzyżowanymi jak x na każdym filecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło AromatyzowaneMasło Aromatyzowane
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn