Sum Czerniejący
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sum w czerni. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 122g tłuszczu, oraz w sumie 1253 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.94 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę kreolską, skórkę z cytryny, świeżo popękany pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Arbuz, lemoniada i jagodowe lody jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sum Czerniejący, Sum Czerniejący, oraz Sum Czerniejący dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W misce dodaj masło, przyprawy kreolskie, skórkę z cytryny i sok, sól i pieprz i wymieszaj, aby połączyć. Wymieszać posiekany szczypiorek i odstawić na bok. Masło może być wykonane przed i schłodzone; doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozgrzej dużą dobrze przyprawioną patelnię żeliwną lub patelnię nonstick na średnim ogniu. Linia na dole 9 przez 11-calowe naczynie do pieczenia z plasterkami cytryny i dollop połowę masła mieszanki równomiernie na cytryny.
Równomiernie pokryć obie strony każdego fileta rybnego 1 łyżką przyprawy kreolskiej. Praca w partiach, jeśli to konieczne, dodać przyprawione filety na gorącej patelni, i gotować 2 protokół z każdej strony po prostu tosty i brązowy przyprawy. Szpatułką ostrożnie umieść smażoną rybę na plasterkach cytryny z masłem w naczyniu do pieczenia.
Piec, aż ryba łatwo rozpadnie się widelcem, 12 do 15 protokół. Natychmiast wierzch każdy gorący filet łyżką masła złożonego; przenieść do podgrzewanych talerzy i udekorować kilkoma pełnymi świeżymi szczypiorkami skrzyżowanymi jak x na każdym filecie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.