Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sum w czerni. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 122g tłuszczu, oraz w sumie 1253 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.94 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę kreolską, skórkę z cytryny, świeżo popękany pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Arbuz, lemoniada i jagodowe lody jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sum Czerniejący, Sum Czerniejący, oraz Sum Czerniejący dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W misce dodaj masło, przyprawy kreolskie, skórkę z cytryny i sok, sól i pieprz i wymieszaj, aby połączyć. Wymieszać posiekany szczypiorek i odstawić na bok. Masło może być wykonane przed i schłodzone; doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Rozgrzej dużą dobrze przyprawioną patelnię żeliwną lub patelnię nonstick na średnim ogniu. Linia na dole 9 przez 11-calowe naczynie do pieczenia z plasterkami cytryny i dollop połowę masła mieszanki równomiernie na cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Aromatyzowane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Równomiernie pokryć obie strony każdego fileta rybnego 1 łyżką przyprawy kreolskiej. Praca w partiach, jeśli to konieczne, dodać przyprawione filety na gorącej patelni, i gotować 2 protokół z każdej strony po prostu tosty i brązowy przyprawy. Szpatułką ostrożnie umieść smażoną rybę na plasterkach cytryny z masłem w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Piec, aż ryba łatwo rozpadnie się widelcem, 12 do 15 protokół. Natychmiast wierzch każdy gorący filet łyżką masła złożonego; przenieść do podgrzewanych talerzy i udekorować kilkoma pełnymi świeżymi szczypiorkami skrzyżowanymi jak x na każdym filecie.
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.