Sum cytrynowy pieczony w piekarniku

Sum cytrynowy pieczony w piekarniku
Need a pescatariańskie danie główne? Zapiekany w piekarniku Sum cytrynowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Na 12,11 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2003 kalorie, 133g białka, oraz 112g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz czosnek, pieprz cayenne, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sum Cytrynowy Pieczony W Piekarniku, Pieczone W Piekarniku Masło Cytrynowy Łosoś, oraz Chrupiąca Tilapia pieczona w piecu z cytrynowo-pomidorowym Fettuccine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw piekarnik na 425 stopni.Wyłożyć blachę do pieczenia folią, a następnie spryskać folią z nieprzywierającym gotowaniem spray.In miskę wymieszać drobną suchą bułkę tartą z przyprawioną solą, czarnym pieprzem i cayenne.In miska połączyć majonez, maślanka, skórka cytryny, sok z cytryny, koperek i czosnek, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Cienko Pokrojonych Młodych I Delikatnych łodyg Selera1/4 Szklanki Cienko Pokrojonych Młodych I Delikatnych łodyg Selera
2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
Posmaruj filety po obu stronach mieszaniną majonezu.Płaszcz równomiernie z mieszaniny bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3
Umieścić filety w przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Posypać bardziej przyprawioną solą i czarnym pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
5
Piec przez około 20-22 minut lub do momentu, aż ryba zacznie się smażyć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn