Sum cytrynowy pieczony w piekarniku

Need a pescatariańskie danie główne? Zapiekany w piekarniku Sum cytrynowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Na 12,11 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2003 kalorie, 133g białka, oraz 112g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz czosnek, pieprz cayenne, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sum Cytrynowy Pieczony W Piekarniku, Pieczone W Piekarniku Masło Cytrynowy Łosoś, oraz Chrupiąca Tilapia pieczona w piecu z cytrynowo-pomidorowym Fettuccine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw piekarnik na 425 stopni.Wyłożyć blachę do pieczenia folią, a następnie spryskać folią z nieprzywierającym gotowaniem spray.In miskę wymieszać drobną suchą bułkę tartą z przyprawioną solą, czarnym pieprzem i cayenne.In miska połączyć majonez, maślanka, skórka cytryny, sok z cytryny, koperek i czosnek, aż dobrze połączone.
Posmaruj filety po obu stronach mieszaniną majonezu.Płaszcz równomiernie z mieszaniny bułki tartej.
Umieścić filety w przygotowanej blasze do pieczenia.
Posypać bardziej przyprawioną solą i czarnym pieprzem w razie potrzeby.
Piec przez około 20-22 minut lub do momentu, aż ryba zacznie się smażyć widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.