Przepis Succotash z trzema gotowanymi na parze rybami jest gotowy w około 2 godziny i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 288 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka kukurydzy, ryby, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cała Ryba Gotowana Na Parze, Chińska Ryba Na Parze, oraz Podstawowe Ryby Gotowane Na Parze.
Blanszować fasolę lima we wrzącej wodzie, aż będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Lima
Woda
4
Schłodzić pod zimną wodą. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
5
Blanch fasolkę szparagową i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
6
W dużym ciężkim rondlu roztopić masło i dodać kukurydzę i jej soki. Gotować na umiarkowanym ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Tymczasem, na patelni, renderować wieprzowinę soli, aż złoty kolor. Odstawić na ręczniki papierowe do osuszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Solona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
8
W dużym prowizorycznym parowcu przynieś bulion dworski na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Ciasto Dyniowe Każda)
9
Dodaj rybę i parę przez 10 minut na cal grubości. Jeśli to konieczne, najpierw ugotuj grubsze kawałki, takie jak dorsz, a po kilku minutach dodaj cieńsze filety, takie jak bass lub weakfish, aby wszystkie były gotowane w tym samym czasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Dorsz
10
Gdy wszystkie ryby są w parowniku, umieść szalotki nad filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Ryby
11
Podczas gdy ryba jest gotowanie, dodać Lima i fasola szparagowa do kukurydzy, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj śmietanę, aby rozluźnić mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Krem
Kukurydza
Ryby
12
Na rozgrzany talerz wlać succotash, a następnie ułożyć rybę i odsolić wieprzowinę na succotash.
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Król Frosch Riesling Auslese wszystkie naturalne niemiecki z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.