Suflet ze szpinakiem i parmezanem

Suflet ze szpinakiem i parmezanem
Suflety ze szpinakiem i parmezanem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Suflet ze szpinakiem i parmezanem, Suflet Szpinakowo-Parmezanowy, oraz Suflet szpinakowo-parmezanowy.

Instrukcje

1
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Płaszcz 4 (6-uncji) ramekins sprayem do gotowania; posypać równomiernie bułką tartą, przechylając i obracając naczynia, aby całkowicie pokryć boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Lekko pokryć patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać szpinak; gotować przez 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie, stale podrzucając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
5
Umieść szpinak w durszlaku; odstawić 5 minut. Wycisnąć nadmiar płynu ze szpinaku. Grubo posiekać szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Połącz 2/3 szklanki mleka i kolejne 4 składniki (przez czarny pieprz) w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować przez 2 minuty lub aż mieszanina będzie gęsta i bąbelkowa, stale mieszając. Wymieszać łyżkę do dużej miski i odstawić na 10 minut. Wymieszać ze szpinakiem, serem i żółtkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
W dużej misce połącz białka i śmietanę z kamienia nazębnego i odstaw w temperaturze pokojowej na 15 minut. Ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się średnie szczyty (nie przegrzewaj). Delikatnie wymieszaj jedną czwartą białek do mieszanki szpinaku i delikatnie złóż pozostałe białka. Delikatnie łyżka mieszanki do przygotowanych potraw. Ostro stuknij naczynia 2 lub 3 razy na blacie do poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Umieść naczynia na rozgrzanej blasze do pieczenia; zwróć blachę do piekarnika 425. Natychmiast zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350; piec suflety w temperaturze 350 przez 21 minut lub do puffy i złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W57 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn