Suflet Z Sera Pleśniowego

Suflet Z Sera Pleśniowego
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sera, pieprzu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Suflet Z Sera Pleśniowego, Suflet Z Serem Pleśniowym, oraz Suflet Z Kaszy Z Sera Pleśniowego podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odstawić białka na 30 minut w temperaturze pokojowej. Płaszcz a 2-qt. danie z sufletem ze sprayem do gotowania i lekko posypać 2 łyżkami parmezanu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Białka JajBiałka Jaj
2
W małym rondlu połączyć mąkę i przyprawy. Stopniowo ubijać w mleku. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować i mieszać 1 minutę dłużej lub do zgęstnienia. Zmniejszyć ciepło. Wymieszać z serem pleśniowym i pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Ser PleśniowySer Pleśniowy
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia; przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Niewielką ilość gorącej mieszaniny wymieszać na żółtka; wszystko wrócić do miski, ciągle mieszając. Pozostawić do ostygnięcia lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
W innej dużej misce z czystymi naganiaczami ubijaj białka jaj i krem z kamienia nazębnego, aż powstaną sztywne szczyty. Szpatułką wymieszać jedną czwartą białka z serem, aż nie pozostaną białe smugi. Złóż pozostałe białka do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Przełożyć do przygotowanego naczynia.
7
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy góra będzie dmuchana, a środek będzie ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn