Suflet Z Rzepy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka rzepy, masło, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ziele Rzepy, Rzepa Puff, oraz Rzepa Puff dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu umieścić rzep, 1/2 łyżeczki soli i cukru; przykryć wodą. Przykryć i gotować, aż rzepa będzie miękka, około 15-20 minut; dobrze odcedzić i zacieru (nie dodawać mleka ani masła). Odstawić.
W innym rondlu roztopić masło; wymieszać z mąką i pozostałą solą, aż będzie gładka.
Dodać mleko; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty. Żółtka ubić w małej misce; stopniowo mieszać w 1/2 szklanki gorącego mleka. Powrót wszystko na patelnię; gotować i mieszać przez 1 minutę. Wymieszać rzepy; zdjąć z ognia. Ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty; złóż na ciasto. Łyżka do smarowanego 11-in. x 7-po. szklane naczynie do pieczenia.
Piec, Odkryte, w 350° przez 30 minut lub do złotego koloru.