Suflet Z Papryki Kukurydzianej
Jeśli 63 grosze za porcję spada w Twoim budżecie, suflet z czerwonej papryki kukurydzianej może być świetny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mleka, pietruszki, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, podsmażyć cebulę i paprykę na maśle do miękkości.
Dodaj mleko. Doprowadzić do wrzenia. Stopniowo ubijać w mączce kukurydzianej; ubijać stale, aż zgęstnieje, około 5 minut.
Dodać ser, natkę pietruszki, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodać 1 szklankę mieszanki mąki kukurydzianej do żółtek jaj; dobrze wymieszać. Zwróć wszystko do rondla.
W dużej misce ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i pozostałą sól, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż do mieszanki mączki kukurydzianej.
Przenieść do nasmarowanego 2-qt. souffle dish.
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do złotego koloru.