Suflet Z Papryki Kukurydzianej

Suflet Z Papryki Kukurydzianej
Jeśli 63 grosze za porcję spada w Twoim budżecie, suflet z czerwonej papryki kukurydzianej może być świetny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mleka, pietruszki, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, podsmażyć cebulę i paprykę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj mleko. Doprowadzić do wrzenia. Stopniowo ubijać w mączce kukurydzianej; ubijać stale, aż zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać ser, natkę pietruszki, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
4
Dodać 1 szklankę mieszanki mąki kukurydzianej do żółtek jaj; dobrze wymieszać. Zwróć wszystko do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
W dużej misce ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i pozostałą sól, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż do mieszanki mączki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Przenieść do nasmarowanego 2-qt. souffle dish.
7
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Amelia Brut rosé Cremant de Bordeaux z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia wyświetla aromaty i smaki truskawek i czerwonych porzeczek, o średnim ciele i eleganckim wykończeniu. Bogactwo na podniebieniu i drobne pęcherzyki wynikają z winifikacji metodą Traditionnelle i starzenia się na osadzie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn