Suflet z koziego sera z tymiankiem
Need a pescatariańskie danie główne? Suflet z koziego sera z tymiankiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, musztarda, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Suflet z koziego sera z tymiankiem, Suflet Z Koziego Sera, oraz Suflet Z Koziego Sera.
Instrukcje
Masło 1-quart souffl danie.
Dodaj parmezan i obróć naczynie, aby pokryć je serem.
W średnim rondlu roztopić masło na małym ogniu.
Dodać mąkę i gotować, ubijając, aż do wymieszania.
Ubij mleko, wino, musztardę i pastę anchois i gotuj, ubijając, aż sos będzie gładki i gęsty, o 8 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z kozim serem i 1 łyżeczką liści tymianku. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać z żółtkami. Zeskrobać mieszaninę Suflera do dużej miski i nacisnąć kawałek folii bezpośrednio na powierzchni.
W dużej misce ze stali nierdzewnej ubij białka ze szczyptą soli, aż uformują się miękkie szczyty. Używając gumowej szpatułki, złóż jedną trzecią ubitych białek do mieszanki suflowej; złóż pozostałe białka, aż pozostanie tylko kilka smug.
Delikatnie zeskrobać mieszaninę do przygotowanego naczynia.
Posypać wierzch Cheddar, pozostałe 1/2 łyżeczki tymianku i trochę pieprzu.
Piec suflet na środku piekarnika przez około 25 minut, lub aż ładnie wyrośnie i rumiane na wierzchu.
Mieszane zielenie z papai.
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc