Suflet szparagowy, dyniowy i serowy

Suflet szparagowy, dyniowy i serowy
Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ser szwajcarski, Topy scallion, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Niskotłuszczowy suflet z serem i szparagami, Suflet serowo-szparagowy, oraz Mini Suflet Z Sera Pleśniowego Szparagowego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn