Suflet Serowy
Suflet serowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 350 kalorii, 18g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grubo szwajcarski ser, parmezan, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Suflet z szynką i serem, Suflet Serowy Ww, oraz Suflet Serowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Masło 6-filiżanka suflet lub proste naczynie do pieczenia z 1 1/2 łyżki masła. Odkurzyć wnętrze naczynia parmezanem i wybić nadmiar.
W dużym rondlu roztopić pozostałe masło na średnim ogniu. Wymieszać mąkę i gotować przez 2 minuty, ciągle mieszając, aż masło i mąka spienią się i spienią.
Zdjąć patelnię z ognia i ubić w gorącym mleku, następnie gotować na średnim ogniu i mieszać powoli, aż zgęstnieje, o 1 do 2 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i ubić w przyprawach, następnie żółtka, 1 przez
Białka ubić na sztywne, lśniące szczyty, a następnie ubić 1/4 z nich do sosu, aby je rozjaśnić. Pozostałe białka delikatnie ułożyć do sosu, na przemian z tartym serem szwajcarskim.
Przełożyć masę sufletową do przygotowanego naczynia i wstawić do piekarnika. Zmniejszyć ogień do 375 stopni F i piec, aż suflet ma dmuchane 1 lub 2-cale powyżej obręczy i rumiane na wierzchu, o 25 do 30 protokół.