Suflet mandarynkowy z cytrusowym Coulis

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj suflet mandarynkowy z cytrusowym Coulis. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 249 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka 2 łyżeczki drobno startej skórki mandarynki, krem z kamienia nazębnego, białka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tangerine Semifreddo (Mrożony Suflet Mandarynkowy), Winter ' S Citrus, podwójny koktajl mandarynkowy, oraz Sałatka Z Tuńczyka, Kopru Włoskiego, Awokado I Mandarynki Z Cytrusowym Winegretem.
Instrukcje
Przecier mandarynki, mandarynki, cukier i 1 łyżka soku z cytryny w blenderze na gładką masę.
Wlać przez zestaw oczek na średniej misce.
W razie potrzeby dodaj sok morelemon do smaku. Schłodzić lekko, około 1 godziny lub do 1 dnia.
Piekarnik rozgrzać do 204°. maślanko z masłem; posmarować 2 łyżkami cukru i odstawić na bok. Wymieszaj 2 łyżki soku mandarynkowego i skrobia kukurydziana w małej misce. Przynieś 1/2 soku cuptangeryny, 3 łyżki cukru i skórkę dooil w małym rondlu, mieszając, aż cukier rozpuszcza.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i whiskconstantly aż zgęstnieje, o 1 minutę.
Przelać do dużej miski; trzepaczka w lemonjuice i pozostałe 2 łyżki soku mandarynkowego.
Niech stygnie mieszanka mandarynek.
Tymczasem w innej dużej misce umieścić białka z kremem Tatar. Używając miksera elektrycznego z czystymi, suchymi ubijakami, beaton średniej prędkości, aż do uzyskania miękkich szczytów. Z maszyną działa, stopniowo dodawać pozostałe1 / 2 szklanki cukru przez łyżki stołowe, pokonując toblend między dodatkami. Kontynuuj biciemmeringue na średniej-wysokiej prędkości, aż pojawią się pierwsze, błyszczące szczyty.
Używając miksera elektrycznego, ubij ostudzonąmieszankę mandarynkową z żółtkami jaj w innej dużej misce, aż do jasnożółtej, około 3 minut. Delikatnie wymieszać w 1/2 szklanki bezy, następnie ostrożnie złożyć w pozostałej bezie.
Mieszaninę przełożyć do przygotowanego sufletu.Gładka góra, w razie potrzeby.
Włożyć suflet do piekarnika; zmniejszyć temperaturę do 191°.
Piec do Ustawienia wokół krawędzi, ale nadal lekko chwieje się w centrum, o 40 protokół.
Pył z cukrem pudrem i podawaćmediately. Miarka na talerze i drizzlewith cytrusowe coulis, przechodząc wszelkie pozostałości coulis obok.