Suflet Czekoladowy

Suflet czekoladowy to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, bitą śmietanę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć likieru pomarańczowego można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomarańczowo-truflowe Grand Marnier jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suflety z białej czekolady z sosem Malinowo-czekoladowym, Suflety z ciemnej czekolady z sosem espresso-czekoladowym, oraz Suflet czekoladowo-pomarańczowy likierowy z sosem czekoladowym dla podobnych receptur.
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Terra Blanca" ONYX " Mountain Bordeaux mieszanka z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 103 dolarów za butelkę.
![Terra Blanca]()
Terra Blanca" ONYX " mieszanka Bordeaux
Malina i wiśnia z nutami fiołków unoszą się ze szklanki i mieszają się z delikatną przyprawą i tostowym dębem na nosie. Gładkie, bujne smaki jeżyn, czarnej wiśni i cassis owijają się wokół rdzenia pełnych, ale miękkich, strukturalnych tanin. Nuty cedru z lekkimi akcentami przypraw składają się w utrzymujące się smaki wiśni i jagód otoczone morzem bogatej czekolady na podniebieniu.