Sufferin ' Succotash Corn Salad
Przepis na sałatkę kukurydzianą Succotash jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 62 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Mieszanka oleju roślinnego, fasoli, octu ryżowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Sufferin ' Succotash (Crock Pot), Halibut marynowany w ziołach, Okra-Biała kukurydziana Sałatka z Sukkotem i rukolą, oraz Pikantny Sukkotasz Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić SOS barbeque, ocet ryżowy i olej w dużej misce, aż będzie gładki. Wymieszać w ziaren kukurydzy, czerwona papryka, zielona cebula, i biała fasola do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Fess Parker Santa Barbara Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.