Strudel Śliwkowy
Strudel śliwkowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka mielonego cynamonu, śliwek, skórki cytrynowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Strudel Śliwkowy Pieczony, Strudel Śliwkowy Z Orzechami Laskowymi, oraz Strudel jabłkowy (apfel Strudel).
Instrukcje
Połączyć olej roślinny i masło w kubku budyniu lub małych miseczkach.
Połącz 3 łyżki brązowego cukru, bułki tartej i zmielonego cynamonu w małej misce.
W dużej misce wrzucić śliwki, 1/4 szklanki brązowego cukru, śliwki i skórkę.
Umieść 2 arkusze filo na dużej desce do krojenia lub powierzchni roboczej (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło) i lekko posmaruj mieszaniną oleju.
Posypać 2 łyżkami masy tartej. Powtórz warstwy z pozostałą mieszaniną filo, oleju i bułki tartej, kończąc na phyllo. Lekko pokryć górną warstwę phyllo sprayem do gotowania. AR-mieszanka śliwek nad phyllo, pozostawiając 2-calową granicę. Zaczynając od krótkiej krawędzi, roll up phyllo jelly-roll mody. (Nie zwinąć mocno, lub strudel może podzielić.)
Umieść strudel, szew w dół, na blasze pokrytej natryskiem do gotowania. Lekko spryskać strudel sprayem do gotowania; posypać cukrem cynamonowym.
Piec w 350 przez 30 minut lub do złotego koloru. Ostudzić przez 10 minut i wyjąć z patelni.